GEO TOLBAR MIS VISITANTES DE HOY

18 may. 2012

Om te leven of sterven?


Om te leven of sterven?
Een nieuw Pinksteren

Tussen leven en dood is een fijne lijn. Vaak hangt van ons af. Vanuit onze gevoeligheid en onze houding. Hier is hoe een man duiker een baby dolfijn redt en spijst hem met een fles. Deze dolfijn zou het niet overleven als dit niet het geval. Als de gevoeligheid van iemand die niet gegeven in actie.

Onze levens zijn afhankelijk van deze gevoeligheid is afhankelijk van de ervaring en geef je liefde. Niet degenen die op of denkt net als wij, het respect van de mens-en degenen die anders zijn dan ons-soorten dieren, planten, mineralen soorten, watervoerende lagen, enz. -. Hoeveel verantwoordelijkheid moeten wij als mensen?

We kregen de gave van het zijn "vrij geliefd door God" en gered en opgeslagen door de liefde van "Christus", wij zijn de nakomelingen van ons verwacht wordt?

Hier is hoe de Heilige Geest werkt waar niet verwacht.

Ik geloof dat de mens kan de cursus waarin hij leeft te veranderen. Ik geloof dat de mens kan leren samenleven te wijzigen. Ik denk dat mensen kunnen leren om rond te respecteren alles. Omdat ik geloof in God, gelooft in Christus die ons heeft liefgehad tot de dood om ons leven, en ik geloof in de Heilige Geest van de waarheid kun je altijd veranderen als we onszelf toestaan​​.

Vandaag meer dan ooit op het spel staat "onze menselijkheid", onze man, onze waardigheid.
Zullen we handelen om de Heilige Geest in ons en door ons?
Het zij zo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

Todos tus comentarios son bienvenidos, las opiniones más divergentes expuestas con respeto siempre pueden encontrar un común enriquecimiento.