GEO TOLBAR MIS VISITANTES DE HOY

13 may. 2012

Zal de wereld veranderen, vertrouwen hebben in LIEFDE

ZINGEN DE HEER OMDAT IK IS GREATIk verheug me in de God die redt mij;Ik zeg gelukkig naties;zijn ogen rustte op mij.
Gehecht aan alle mensen zingende God die ons redt.
Hij maakte mij grote werken,Zijn liefde is sterker dan de tijd;gezegevierd over het kwaad in deze wereld,neerzet de trotse mannen.Gehecht aan alle mensen zingende God die ons redt.
Hij wil niet dat de kracht van een enkele,Stof-slechte staat;gaf brood aan de hongerige mensen,het verlaten van de rijken ledig heen.Gehecht aan alle mensen zingende God die ons redt.Gratis voor alle mensen,voldoen aan de eeuwige beloftehij deed voor zijn volk;de volkeren van de aarde.Gehecht aan alle mensen zingende God die ons redt.
REFLECTIE
Als God ons vertelt om te vertrekken de rijken weg leeg is, zegt van hen die zijn hart vervuld van wat zij beschouwen als "rijkdom", terwijl het zeggen van de "armen" die worden beschouwd als in hun nederigheid dat zonder hem zijn ze niets. Al boos mannen trots, voor degenen die macht hebben over anderen wordt uitgeoefend zonder controle of maatregel, met onderdrukking en terreur. Hij riep om te leven in jouw liefde Love dat brengt aan allen die leven, sluit niet uit dat iemand van zijn hart en verlangen dat dit in de verandering die je het mogelijk maken dat alle menselijke wezens en de hele schepping FULL waardig leven Hij gaf ons in Christus en Maria. Zijn liefde verspreidt zich door het hele land. Zelfs degenen die niet weten, maar te handelen uit liefde in zijn hart. In deze menselijke liefde, goddelijke liefde leven. Christus is voor iedereen, omdat Gods liefde die Christus ons heeft gebracht is onbegrensd, of maatregelen, zonder hoogten of diepten. Mannen, vrouwen, jong en oud, allen zijn hoop. Een Licht in de wereld, want Hij is het Licht van de Wereld en Liefde in de Heilige Geest waait waarheen hij wil. Wees niet zoals de Farizeeën en artsen van weleer, niet om onze broeders te oordelen, leren leven in Gods liefde die alles bindt en niets van elkaar scheidt. Ik denk dat we kunnen zijn instrumenten van die verandering, een wereld waarin we allemaal leven, mens en dier, het creëren van alle waardigheid waarin we werden gecreëerd. Want Hij, Jezus, Christus de dood overwonnen en het kwaad in deze wereld. We moeten gewoon laten ons door Hem geliefd en in Zijn oneindige genade te leven. Er is dus geen links of rechts, noch oorlogen om de vrede te bewaren, zal er een wereld waarin elk antwoord is altijd vol respect voor de waardigheid. Want God is er niets onmogelijk.

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

Todos tus comentarios son bienvenidos, las opiniones más divergentes expuestas con respeto siempre pueden encontrar un común enriquecimiento.